Caty Creative Commons License 1999.08.23 0 0 1085
Halihó!:)))

"Hétvégi" matskás tapasztalatok:

1. Csütörtök, hazaérkezés: lakás romokban, a konyhaablakban lakó növénykéim egyike macska által elkövetett, különös kegyetlenséggel végrehajtott landolás után elhalálozott..
2. Csütörtök este Matrix -nézés után kistesóm nálunk aludt. Ennek örömére a két macsi játszótérnek nézte őt, és a lakást (fotel borulás stb.). Alvásban nem igazán volt részünk...
3. Szombat: viszonylagos béke, már ami a macsi viselkedését illeti. Szerintem kifáradtak az előző két nap randalírozásában.
4. Vasárnap: ébresztő hajnali ötkor, Bandita kajáért csengetett...Aztán kis csend, majd 6 órától Maszat vékonyka hangon és idegesítő rendszerességgel nyarvogva kunyerált bebocsájtást a hálószobába, mert unatkozott.
5. Vasárnap este: Bandita két és fél órás mozdulatlanságra kárhoztatta Páromat, aki kénytelen volt szándéka ellenére több filmet is végignézni, mondván, nincs szíve odébbrugdalni a macsit, aki kényelmesen rátelepedett a lábára, és mély álomba merült rajta.:))
6.Ma hajnalban, miután Párom jószívűségének köszönhetően a macsik a hálószobában aludtak, Bandita négy órakkor rajtam keresztül gázolt át, mivel valami repülő izére vadászott. Ezután a macsikat kizártam a hálószobából. Ötkor Bandita kajáért csengetett...

Ma reggel azt is kénytelen voltam megállapítani, hogy legjobb, ha a cirmos macska hullajtja a szőrét. A cirmos szőr ugyanis jól mutat fehér és fekete ruhákon egyaránt...:))