csíkos-háTTú Creative Commons License 2020.10.13 0 0 151034

Háttt, ültem A3 sedan-ban, rendőrautó. Nyugi, nem ültettek bele, csak volt alkalmam. :-) Semmivel nem jobb a belseje, mint Hópihének (Octavia 3, 2014)! Az ajtópanel például tök ugyanaz, és az ülés szövete sem jobb!

 

Nem is azt várom el, hogy "prémium" legyen de nézted már, hogy néz ki pl. a levegő befúvó nyílás egy Daciában? Optikai környezet szennyezés, szerintem. És ez a "rossz, nem tetszik" érzés nem múlik el azzal, hogy beleülök, mert azt a műszerfalat kell néznem. Ebből a szempontból a Suzuki köröket ver rá.

 

Attól, hogy olcsó, még lehetett volna úgy összerakni, hogy ne érezze azt az ember, hogy a "raktár padlójáról söpörték össze" a belsejét.

 

Nálam a Suzuki Vitara az utastér mérete, a csomagtartó mérete miatt esett ki a rostán, nyomába' sincs még az első generációs Octaviának sem. Közben meg azóta van baráti körből tapasztalat, bő másfél literrel fogyaszt többet, mint a mostani Octaviám, és próbáltam, nem is megy jobban. Itt a SUV-ok legnagyobb baja, hiába divatos. Túl nagy felülettel tolja maga előtt a levegőt. Városban ez nem olyan nagy gond 50-ig, de országúti tempónál már jelentős.

Előzmény: saválló (151030)