Mekk Elek ezermester Creative Commons License 2020.10.11 0 0 1303

"Sajnos nem mindenkinek telik 250000-ft.-os riasztóra +50000ft szerelési költségre. Próbáltam aránylag elfogadható áron megoldani de segítség helyett csak fikázást kaptam."

 

Senki sem mondta, hogy ne vedd meg, az készlet valószínűleg tudja mindazt, amit ígér. De ez nem egy TV, hanem vagyonvédelem, ezért figyelmezettünk ara, hogy a kiválasztott termék műszaki tudása mesze elmarad attól a színvonaltól, amit a szakemberek biztonságosnak neveznek.

 

Olyan ez, mint pl a kínai autók: laikus vevő nem látja a különbséget, a szakember viszont tudja, hogy öt év alatt felzabálja a rozsda, egy idő után szinte folyamatosan szervizben lesz és baleset esetén nem csak megráncosodik az orra, hanem gombóccá gyűrődik és te meghalsz benne. Ha kínai autót szeretnél venni és valaki felhívja erre a figyelmedet, az neked nem ellenséged, hanem barátod.

És ha profi európai autószerelőktől tanácsot kérsz, hogy szerintük melyik kínai autó a megbízható, akkor ne csodálkozz, ha nem kezdenek lelkesen tudományos összehasonlító elemzésbe a kedvedért, hogy a Csincsung vagy Sengcseng autó márka a jobb, hiszen egyiket sem látták közelről (és nem is akartják  :)

Előzmény: Vaxel (1300)