Gyenyi Creative Commons License 2020.10.10 0 0 26183

"ha Neres formába lendül, akkor azért neki adnék elsőbbséget."

Ha Neres jobb lesz, mint Promes vagy Antony, akkor a legjobb kettő kezdjen. Mivel a 2 brazil szívesebben játszik a jobb szélen, lehet, hogy egymással fognak konkurálni.

 

"Tadic középen nem jó bizonyos csapatok ellen, de Labyad igen."

Ez valóban hülyeség. Valaha az ellenfelektől függően volt hol Tadic hol Dolberg középen. Most nincs egy Dolberg szintű második spiccünk, így Tadicnak kellene mindig ott játszania. Kezdek attól tartani, hogy Traore nem fejlődik eléggé. Persze lehet, hogy, ha edzőnk jobban bízna benne, akkor jobban is fejlődne. Brobbey szerintem nem ír alá. (Raiola gondolom már nagyon megbánta, hogy Ihattarent Eindhovenben és Gravenberchet nálunk hagyta, mert mindkét csapat annyi konkurenst vett, hogy védencei soha nem fognak játszani.) Talán a 17 éves Rasmussen lesz az igazi. De nem biztos, hogy már idén.

 

Ten Hag két játékos erőltetésével, mellyel 4 helyen tér el a legjobb felállástól, tönkreteszi a csapatot. De miért nem szól ezért senki sem neki? Miért nem lázadnak fel segédjei? Miért nem beszél vele Overmars?

Abban bízom, hogy Klaassen Promes helyén fog játszani. Mivel Labyad mellett az is érve, hogy az előkészületek során jól összejátszott Promesszel, Promes nélkül csak nem hagyja bent! Bár, félek, hogy még arra is képes, mondván Labyad olyan intelligens, hogy Klaassennel is(????) jó lesz.

Ez a kezdőm: .... Kudus, Klaassen, Martinez - Antony/Neres, Tadic, Promes/Neres (ez ellen Tem Hag felhozná, hogy 2 ballábas van középen.

De félek, ez lesz az: Alvarez, Klaassen, Kudus/Gravenberch - Antony, Labyad, Tadic. Kicsit biztató, hogy Klaassen az AZ ellen 6-os volt. Akkor már csak(?) Labyad marad.

 

Azt hiszem, a továbbiakban csak arról érdemes vitatkoznunk, hogy ki legyen Ten Hag utódja. Mivel Messi nagyon lázong, lehet, hogy hamarabb lesz náluk elnökválasztás, mint tervezték. Akkor választhatunk Koeman és Schreuder között. :)

Előzmény: nj (26182)