Astrojan Creative Commons License 2020.10.09 0 0 1818

Nincs olyan, hogy téridő. Tér sincs és idő sincs. Ezek mind ember alkotta fogalmak.

 

Ami létező az az existence, ala ebe3. Egy végtelen energiatengerben élünk, ami a gravitációs sugárzás. Ahol az elektromos töltések vannak ott alakulnak ki az Univerzumok. Az Univerzumok pulzálnak: a létező Univerzum összeroskad amit a fekete lyukak összeolvadása generál, egy, a legnagyobb, master fekete lyuk megszalad és a gravitációs sugárzás besöpri az egész Univerzumot a fénysebesség sokszorosával, becslésem szerint 1Mc sebességgel.

 

Amint elfogynak kívül a töltések a (végtelen mennyiségű) gravitációs sugárzás tovább pumpálja a master fekete lyukat, ami egyszercsak felrobban, ez lesz az ősrobbanás és a ciklus újraindul.

 

A reális létező a gravitációs sugárzás, ebben a tengerben köröznek a tóruszon belüli alkatrészek. Van az anyagi világ és mi, emberek definiálunk a magunk használatára időt, távolságot, függvényeket, számokat, matematikát, mindenféle fogalmat.

 

De ami létező, az az anyagi világ. A holdon nincsenek függvények, tenzorok, képletek, törvények, ott nincsenek fogalmak. A fogalmak csak a fejünkben vannak.

Előzmény: szőrinszálán (1817)