Pajzsvivő Creative Commons License 2020.10.09 0 0 547

 

 

A Sashegyi könyvéből az oldalát, ahol azt írják, hogy NŐI csontvázat találtak, miért vágtad le, mert nem illik a Herceg Ferenc ferdítéseihez, mert te elhitted neki, amiket összehordott?  :)

 

Itt az eredeti, az 59. könyv oldal, amiben Sashegyi Sándor leírja, hogy NŐI csontvázat talált! 

 

A Pestmegyei Múzeumban, a Sashegyi hagyatékban, el is olvasható a tanulmányokban, a saját kézírásával, külön pirossal kiemelve, hogy NŐI csontvázat talált az árokban! Tehát csak a haszonleső szélhámosok terjesztik, és tudatlan követőik hiszik el ezt a fejedelem az árokban hazugságot!

Bárki nézzen utána nyugodtan, és rögtön világossá válik mindenki számára, hogy a pomázi kocsmáros, a saját nárcisztikus önimádása miatt művel népbutítást, és kamuzza a női csontvázat-férfinek, hogy aztán begőzölt "jövőbelátó gyógyítók(jó pénzért)  zagyválják össze az árokban, Árpádot, a szíriuszi űrhajókkal, meg Jézussal.

 

Ugyanezért vágtad, és hamisítottad meg Szörényi Levente videóját is, Kárpáti Zsoltika? Nem félsz tőle, hogy nagyon csúnyán be fog téged perelni? Nagyon megérdemelnéd, az ámokfutásért, amit művelsz ebben a témában! A fizetős előadásokból kapsz legalább lóvét, vagy arra hajtasz, hogy a videómegosztón, majd még többen bekajálják a demagóg butítást?

 

Előzmény: Há mész, Rodrighez? :O (542)