lms Creative Commons License 1999.08.18 0 0 3
"Mer a masik egy nagy nulla" - ez a kapcsolt vonalra vonatkozhat. nem egeszen ertem, mi nulla rajta? Van egy eleg jo minosegu beszedatvitel (az azert valamit jelez, hogy a beszedcsatornara, amit a digitalis telefonkozpontok 64 kbit/sec-cel visznek at, ra lehet ultetni egy 56 kbit/sec analog modemet). Van egy csomo szolgaltatas (konferencia, atiranyitas, automatikus visszahivas foglaltsag eseten, es meg par tucat, ha gondolod folytatom). A vegberendezes - a telefonkeszulek - egyszeru es olcso (osszehasonlitva az IP-telefoniahoz szukseges szamitogeppel).
Az informaciohordozo csatornakrol: az internet forgalma jelenleg joreszt berelt vonalakon keresztul zajlik (bar szaporodnak a kivetelek). Ez azt jelenti, hogy a tavkozlesi szolgaltatotol lehet
valahanyszor 64 kbit/sec savszelesseget berelni, megadod a kivant vegpontokat, es a tavkozlesi szolgaltato az egyebkent telefonalasra hasznalt tavolsagi vonalaibol lefoglalja a kivant szamu csatornat; az altalad megadott vegpontok kozott pedig esetleg tobb digitalis telefonkozponton is atmennek a bitek (szorosan a tobbi telefonalo ember bitjei mellett), mire megerkeznek hozzad.