tacsa Creative Commons License 1999.08.18 0 0 475
Kedves Illicit!

Szerintem Hacsek nem vesz komolyan, egy ilyen kérdés is "építkezés és házfelújítás" ( SZíN - házfelújítás lásd:Erkel ) Ezért kérdésedre komolyan próbálnék válaszolni. -))
Szerintem van ilyen, alapvetően kétféle Nemzetiről lehet szó letehetős verzió esetén:
1. Bádog, amit konténernek hívnak, sokat kell egymás mellé tenni, kicsit nehéz a sűllyesztés, zsinórpadlás stb. valamint a hátsó sorokból láthatóság, de azért nem kizárt.
2. Egyes nagyobb nemzeti rendezvényeknél esernyő helyett a katonákat alkalmazzák, akik kb. 3-5 órán belül megfelelő méretben textilből készült, álcahálóval is rejhető megoldást adnak. Ez alól Végh vkf. úr volt kivétel, akit már ejtettek a legutólsó Pristinába induló beszédénél, mivel Ő is, meg a fiúk-lányok is rongyosra áztak. A textiles verziót "héjszerkezetnek" vagy inkább ponyvaszerkezetnek ( magyarul : SÁTOR ) hívják. Emlékezhetsz ennek egy korai alkalmazott változatára, amikor a Nyugati pu. posta felőli oldalánál lettfelhúzva ideiglenes színház ezen módszerekkel. Esti órákban megspórolható a légkondi is, főként ha oldalfalat sem raknak. Ha széksor sincs, napközben - előadásokon kívüli időben - kettős területfelhasználás jegyében a marhák déli pihenőjeként is igénybe vehető. Erre a célra a soroksári verzió bizonyára nem lesz megfelelő!

Üdv
tacsa

P.s.: nehogy valaki a fentieket (ál)tudomány helyett politikai tartalomnak tekintse!!!!