Ghanima Creative Commons License 1999.08.18 0 0 19
Kedves mindenki!
Rastamannak igaza van, volt/van ? ilyen topic a Törzsasztalon, de valahogy elsüllyedt :-(((. Talán megérné valahogyan ide behogyishívjákolni. Már elnézést a rettenetesen hozzáértő meghatározásért! Valami olyan "kattints ide" izét talán tudna valaki alkotni - a Nagy Wágner Sztrovacsek talán??? ő valahogy mindig, mindenhova oda tud figyelni és ért is ezekhez az izékhez.... sóh! sóh!, haj! óh, bár!
Valószínűleg jobb helye van itt a kultúrában a Gyűrűk Urának, ezért aztán jó
hogy dr_strange fölvette a fonalat és idehúzta a témát. De azt gondolom, hogy a régi helyén van/maradt sok olyan dolog, ami talán azok is érdekelné, akik csak itt olvas/n/ának-írnának kedves könyvükről.
Tehát, ha szabad, közhírré tétetik: kerestetik egy szgépes fenomén, aki valahová ebbe a topicba bele tud tenni egy ilyen "ide is nézz, ha régebbi dolgok is érdekelnek" vagy esetleg az egész törzsasztali "Gyűrűk Ura Fanok, Ide" topicot át tudná plántálni ennek a topicnak az "aljára".
Már bocsánat, ha belekontárkodtam volna a topicgazda szándékaiba!

Kedves Rastaman! Ha most ott volnánk, ill. itt volna a régi topic, akkor talán nem köllene megismételnem magam segítő szándék-ügyben, bár szívesen teszem, természetesen akárhányszor.
Tehát: Első kiadású, keménykötésű Gyűrűk Ura ügyben próbálkozz az Atticus Antikváriumban, ők "szakosodtak" SF-re és fantasyra. A bolt az Asbóth u.-Király u. sarkától kicsit beljebb, az Asbóth u-ban van, a Madách házak "mögött". Halványan rémlik még, hogy mintha a múlt pénteken délután láttam volna a három kötetet a Katona József u. Nyugati pu. felé eső végénél lévő kis antikváriumban, ami a Teásbolt mellett van, de erre nem teszem le a talpas nagy eskűt!
Mellon!
Üdv,
Ghanima