RobertNorge Creative Commons License 2020.10.06 0 0 2730

Sziasztok!

 

25-éves vagyok, érettségivel, angol középfokkal. A norvég csodanyelvet tanulom, napi 4-5 órában, ahogy szabadidőm engedi gyerek, kutyák, és munka mellett.

 

Előéletemet tekintve informatikusi pályán dolgozom, sajnálatosan nem komolyabb fejlesztőként, inkább helpdesk, rendszergazdai tevékenységeket folytatok lassan 4 éve (Ezek között voltak nevesebb cégek is, mint BM). Van egy folyamatban lévő festő szakmunkás képzésem, építőiparban is dolgoztam sokat, mikor már az ülőmunka váltásra szorult.

 

Röviden tömören, nem fogom hagyni, hogy a gyerek itt töltsön 2 évnél többet, ebben az országban, és az anyukájának a túlélés és a gyermek közelsége közt kelljen döntenie. (Most 1 éves)

 

Jól szituált, őszinte, pozitív emberek vagyunk párommal, ő közel 10 évet töltött irodai környezetben, irodavezetőként, most folyamatban lévő könyvelői képzésen van.

 

Az állásajánlatokat bújom-bújom, azonban megér egy kommentet, hátha az egész életünk végre a feje-tetejére fordul. Nem várok nagy csodát, sem több millós fizetést. A munka nem koszos számomra, a ranglétra aljáról kezdeném fejben is, ez így normális.

 

Bármiféle segítséget, ajánlást, kapcsolatot megköszönök nektek. (A kiköltözésre van félrerakva tőke, melyből nem hal éhen a család, az elején.)

 

Köszönöm, hogy elolvastátok, és köszönök mindenféle segítséget.

 

Ha egyszerűbb, írok egy email címet is: kicsi1771@icloud.com

 

Szép napot!

Robi