Törölt nick Creative Commons License 2020.10.05 -1 0 3857

Történt egy nagy érzelmi trauma(fejbe vágtak két oldalról) június végén, de nem lett utána agyrázkódásom, mert dolgoztam másnap(nem volt hányingerem pl), de az ütés után határozottan csengett a fülem. Dobhártya okés maradt, rögtön megnézettem. Illetve hangosan hallgattam hangfelvételeket, sokszor, mert a tananyagot felvettem, de rossz minőségben...

Ez adhat egy irányt a vizsgálódásra, mert valószínűleg nem a  nyakcsigolyám vagy az állkapocsízületem és stb "csesződött el", ha egyáltalán....MR? CT? 

 

Júliusban elkezdtem "rosszabbul hallani", hangosítgattam a  filmet, amit nézek, kiabáltam ismerősömmel, beszéljen hangosabban, kérdezgettem ismerőseim, ugye ők is rosszabbul hallanak a maszkban?

 

és augusztusban beütött a zúgás/csengés..   Egyik nap bedugult a fülem, megijedtem tőle, utána fejzúgás, utána sorban a  pszichológiai-átriai tünetek(folyamatban ennek intézése)....inkább nem fárasztok itt ezekkel mást,  már azt is gondolom, csak képzelem, hogy zúg a fejem, ilyen pszeudohallucináció, mert "belülről"(bentről jön) hallom, nem kívülről.

Na akkor(augusztus) kaptam időpontot hallásvizsgálatra is, jó másfél hónapot vártam.

TÖKÉLETES. Azt mondta a dokinő, hogy ha károsodott volna a csiga(lehet, nem jól írom) a hangfelvételektől, annak lenne nyoma. 

 

Egyébként kereskedelemben dolgozom(remélem, nem múlt idő), sokáig nagy nyüzsgéssel, idegfeszültséggel járt, interperszonálisan is, egyéb szempontból(koncentráció) is.

 

Világ életemben idegeltek a zajok egyébként, pl. kanálcsörgés, de a hangos beszéd is. (Kivéve a zene)

De pl. egy zúgós beltéri koncin már zavart vagyok.

 

 

Előzmény: Kriptaszökevény (3854)