menut Creative Commons License 2020.10.05 -1 1 9577

Nézd, van lakossági igény a a látó-hegyi átjárásra. Az a helyzet, h régen is volt, csak leszarta mindenki. Eleve a t. lakosság is, megoldotta az átjárást balesetveszélyesen, úgy is jó volt neki. Ebből kifolyólag az is, aki esetleg tudott volna intézkedni, kezdeményezni a témában. Magától ugyan kinek kellett volna jófejnek lennie ezügyben?

Ez a látens igény jelent most meg, az utolsó utáni pillanatokban. E beruházás kereteiben belül lehetett volna megoldás erre az igényre, de, mivel senki nem jelezte 2008 óta (amikor az első terveket megfuttatták a szoci/szadesz önkorinál, akik szintén hülyék voltak), igy honnan tudta volna a tisztelt budapesti tervező úr, hogy kellene bele átkelőt is rajzolni. Most már nem is lesz, mehetnek a népek a bicikliútig, ha át akarnak menni a Látó-hegyre. Ami, lássuk be, egy ilyen erősen rétegigényt tekintve, nem egy tragédia.

 

Kalmár tér szerintem is gáz, dehát, erre is igaz, tizenx éve ismert ez a megoldás. tetszettek volna időben forradalmat csinálni. Az meg, hogy ai veszprémkukacon azok az önkori képviselők hősködnek most, akik annak idején először elkúr...ták, az meg mindent elmond Hartmann mesterről és a többi lúzer szerencsétlenről. Még egy ok, h sose többé ne szavazzak rájuk :)

Előzmény: r.tonyo4 (9576)