nj Creative Commons License 2020.10.05 0 0 26159

Klaassen pont arra lenne jó, szerintem, amire most Alvarezt próbálgatja: egy olyan védekező középpályás, aki sok labdát szerez, sokat fut, ütközni is tud, de ha nála a labda, akkor sem jön zavarba. Na, ez utóbbi tulajdonság hiányzik Alvareznél. Szerintem, Martinezzel egy nagyon stabil párost alkothatnának, amire szükség is van, mert a védelem ezzel a jelenlegi középpályával átjáróház.

Valójában nekem Martinez lenne az a játékos, akit soha nem hagynék ki, az ő játéka stabilizálhatná a középpályát. És mellette a Kudus, Klaassen, Ekkelenkamp triót lehetne forgatni. Ekkelenkamp tipikus 10-es, Klaassen és Kudus mindkét poszton tud játszani.

 

Alvarezt és Labyadot szidtuk eleget, de azért nem csak ők gyengék. Blind sem az igazi, bár, benne azért látok lehetőséget, hogy újra magára talál.

Gravenberch viszont nekem továbbra is csalódás. Vannak jobb meccsei, de utána törvényszerűen jönnek a gyengébbek is, sőt, meccsen belül is nagyon hullámzó a teljesítménye. Tudom, fiatal még, de nem sok fejlődést látok az eltelt 2 évben. Annyit semmiképpen, hogy megingathatatlan legyen a helye a kezdőcsapatban. De ami a legjobban zavar, hogy máig nem jöttem rá, hogy mi az, amiben ő nagyon jó, mi az az extra, amit hozzá tudna tenni a csapat játékához. De Jongnak a cselezőkészség és a labdakihozatal volt, Schönének a rúgótechnika és a taktikai érzék, és mindketten nagyon érezték az összjátékot. Eitingnek a passzok, a hosszú indítások, Martineznek a munkabírás, harcosság, szerelőkészség. De mi Gravenberch védjegye, amitől ő különleges lenne?

Promes pedig egyszerűen alkalmatlan a 10-es posztra. A bal szélen kellene játszania. De ha Neres újra formába lendül, akkor nálam még a kezdőbe sem férne be. Sajnos, nagyon úgy néz ki, hogy beigazolódik a félelmem, hogy ő azért tudott nagy király lenni tavaly, mert még volt Ziyech, aki tömte őt jobbnál jobb labdákkal. Ezzel együtt azért vannak erényei, az egyik legtöbbet futó, legjobban védekező csatárunk.

Előzmény: Gyenyi (26157)