Aniccc Creative Commons License 2020.10.03 0 0 21401

Köszönöm. Nagyon érdekes amit írtál, volt, ami teljesen új volt.

Ezek szerint az Bély-Urbán házasság nagyon hamar követhette Sztakovics B 1778-as halálát, ha '79-ben megszületik János. Ő is Bekecsen (Szerencs) született? Csak azért kérdezem, mert ezek szerint én átugrottam rajta, pedig azt hittem alaposan kiforgattam az anyakönyveket. Ha viszont a Bély-Urbán házasságot nem találtuk, esetleg az első gyerek születhetett máshol...nagyon esetleg Urbán K. falujában...ez az én reményem, te viszont tudod a választ :-)) Egyébként szóbajöhető korú Urbán Katalin születést sem találtam a környéken..."legközelebb" Hídvégardón van egy...ha az előző férjével érkezett volna és itt özvegyül meg, akkor meg meg kellene lennie a házasságának Bekecsen.

Az viszont simán lehet. hogy B. Gábor 1818-ban meghalt, mert csak 1 biztos gyerekéről tudok, az 1817-es Jánosról, és akkor a '43-as, kérdőjeles Gábor jogosulatlanul szerepel a családfán. Megnézem, hogy 1818 után Hegedűs Anna újra férjhez ment-e, mert akkor most más egy kicsit a helyzet.

Egy kérdést még engedj meg: Körömi György - Hrisnyik Ilona vagy Taksás János - Martinusz Erzsébet házaspárok nem jöttek veled szembe véletlenül?

Köszönöm még egyszer

Előzmény: Prelleg (21398)