BZoltan Creative Commons License 2020.10.03 0 0 80966

Az egy ócska kamu, hogy jáááj engem nem is érdekel, hogy hányan olvassák a blogomat. Minden blogger alapvetően azért kezd el publikálni, hogy mások elolvassák az írásait.

 

A Művalkesz azért költözött a gumilóra mert az UP azt mondta, hogy az egy hatalmas frankóság lesz és a majd dől oda a tömeg. Hát nem lett hatalmas frankóság és nem dőlt a tömeg :) Uj Péternek sem jön be minden jóslata.

 

Amúgy nyilván az ős művalkesznek sokat számított, hogy az egyik szerzőjük az Index főszerkesztő alapítója. Az Index és UP nélkül a művalkesz soha nem futott volna be.

 

Az nem igaz, hogy ne lett volna esélyük több tízezer kattintásra. Mindig is volt és most is van. Olyan tartalmat kell csinálni és olyan csapattal amit a fogyasztók szeretnek. De látom, hogy te is dogmatikusan tagadod, hogy ez lehetséges.

 

Órákat beszélgettem erről boros újságírókkal, laptulajdonosokkal... nem értik, egyszerűen nem értik. Mondom, mindenki azt hiszi, hogy az online tartalomgyártás az olyan amit minden bölcsész csak úgy kiránt a seggéből. Aztán amikor ez nem sikerül akkor vagy azt mondják, hogy ők nem is akarták vagy azt, hogy ilyen nincs is.

Előzmény: Hepci (80965)