Ghanima Creative Commons License 1999.08.16 0 0 387
:-((((
Remélem, nem vagyok teljesen off innen?!
Kedveseim!
Egy kis vigaszt kérek, vagy legalább egy kis helyeslő bólogatást, miszerint valóban ennyi a piaci ár és én toltam el az oda nem figyelésemmel, vagy a barátság vette el az eszemet és nem hallottam meg minden szavát a megállapodásunknak....
Adva van egy 36 nm-es lakás, 3,45 m belmagassággal, legalább 1986. óta nem volt festve (ill. a fürdő+konyha cca. 6 éve 1x) Egy szoba (~23 nm), egy fürdő cum WC (~5 nm) feléig fölcsempézve, egy konyhacsek (~4 nm), ugyancsak feléig csempézve és egy előszoba (~6 nm). Mázolás szempontjából: 2 db keskenyebb-féle teliajtó (fürdő+konyha) 2 db üveges (bejárati+szoba) és egy négyrészes, dupla erkélyajtó).
Az elvégzett munka: a falak fűrészporos tapétával való ellátása (az eredeti festésnek talán "meg/lemosásával"?) a szobában és az előszobában, a szoba halványsárgára festése, elősz.marad fehér. A konyha és a fürdő fehérre festése. Valamennyi ajtó fehérre festése, valamint 3 db öntöttvas radiátor+csöveik fehérre festése. Hozták persze létráikat, szerszámaikat, ami csak kellett.
Pár könnyű, üres bútor középre tologatása mellett a lehető legkoszmentesebb, kíméletes munkavégzést alkalmazták. Öt nap alatt készültek el. A festékekre adtam hatvanezer forintot, megkaptam a számlákat is róluk.
Mindez, (tehát a festékek árán túl) mennyibe szokott kerülni manapság???
Mert én tomporra estem, de fájdalmasan. Természetesen kifizettem, amit kértek, de kétségeim vannak, lehet, hogy teljesen el vagyok maradva az áraktól?
Nyugtassatok meg, ha tud erre valaki mondani bármi megnyugtatót. Az általam kifizetett árat készakarva nem írtam be ide.
Köszönettel
Üdv,
Ghanima