tacsa Creative Commons License 1999.08.12 0 0 358
Kedves Napbanéző!
Örülök hogy látlak így grafománilag! A csavarok még csak OK, de koporsószeget ne vegyél, az nem megfelelő a zárhoz.-)))
Azért most megint át tudom érezni a kedves építkező "civilek" lelkületét. Úgy érzem magam, mint a Vészhelyzetben, mikor a Benton dr vakbelét a teljes klinikai személyzet vette ki-)))
Egyébként a mosogató ún. "térbeálló" lesz, azaz a jelenlegi WC-nk helyére kerül egy oszlopnak tolva, két medencés lesz, valahogy kőre applikálva, vagy a szerbeszomszédom ( egy Vajdasági magyar építésznek mondott barát, akit az egyszerűség miatt hívok így , és még nem vert meg miatta ) által javasolt spéci műműanyagkő(?)szerűkőkinézetű lesz. A másik oldalon, a fal mellékén egy US Army típusú böhönc fidzsivel kezdek balra, majd a kőlap alatt kicsiny mosogatónő lesz beépítve, aztán a gáztűzhely, végül kőlap, alatta a szemét(tartó). Fej felett meg nagy-nagy polcok, amikre több oldalról fel lehet nyúlni a motyóért, viszont mindent látni ( por ide, por oda ).

Ennyit a helyszínről, 11-n még romok lesznek, jövő utáni hétfőn indulunk neki ha igaz, és kb. 3 -4 hét a munka. Azért ne ijedjetek meg, a kertben elférünk a bulin!

Üdv
tacsa