polovcev Creative Commons License 2020.09.21 0 0 926

Én is sajnálom és sokan hiszik, hogy ha lettek volna kint szurkolók, akkor tovább megy a csapat. Én egy kissé szkeptikus vagyok, bár az első harmad játéka alapján nem mondtad volna meg, hogy melyik csapat játszik két osztállyal feljebb. Ugyanakkor a Frankfurt két gólja pontosan megmutatta, hogy elég egy-egy villanás, hiszen a minőség megvan.

 

Persze a pénz sem jött volna rosszul pláne, hogy a Covid miatt a DFB lecsökkentette a kupaindulás prémiumát. ( 175 500-ról 137 000-re). Ez főleg alacsonyabb osztályú csapatoknak fájó. 

 

 

Remélem lassan visszaengedik a szurkolókat, mert hiányzik már a stadion. Viszont az sem lesz egy fáklyás menet. Szombaton volt a virtuális taggyűlés, ahol arról beszéltek, hogy amennyiben a visszaengedett szurkolói szám alacsonyabb lesz a befogadóképességnél -és az lesz-, akkor gyakorlatilag  váltásszerűen sorsolják majd ki a jegyeket a bérletesek között. Tehát ha pl. csak 2500 embert engednek vissza, akkor a bérleteses minden 4. meccsre mehet ki. Optimális esetben persze, hiszen ez kizárja az alkalmi jegyvásárlókat. Arról meg ne is beszéljünk, hogy egyes meccsekre ( bayern-tarcsi, Lautern, Ingolstadt) az emberek 90%-a bejelentkezik majd. 

Kiváncsi vagyok nekem mely meccsek jutnak, amennyiben egyáltalán sor kerül erre a megoldásra. 

Előzmény: BZS1979 (925)