APT Creative Commons License 2020.09.20 0 1 167346

Még benne is lennék - csak honnan derül ki, hogy volt/nem volt órásnál? Bejegyzést a hátlapba vagy tesz az órás, vagy nem - üveghátlapos órába egyébként nem is nagyon van hova, tehát nem is szokás, de én például nem szoktam belefirkálni senki órájába semmit, saját magamnak úgyis lövök pár fotót és megtartom a nyilvántartásomban. Ha az ember odafigyel kicsit is, akkor egy csavar sem sérül, és nincs, ami megmondja egy szerkezetről-tokról, hogy ez meg volt-e már bontva, vagy sem. Ezeken nincs "plomba"...

És honnan fog kiderülni például az, hogy te azt az órát 30-40 éve folyamatosan, napi szinten hordod, nem most vetted elő 25 év után a fiókból? Sehonnan, azt mondasz, amit akarsz ezen a téren - egyébként viszont egy évtizedekig folyamatosan hordott óra jellemzően rendesen el van már kívülről is használódva, még akkor is, ha irodai munkára hordták.

 

De tudod mit, tegyél már be egy képet róla - ha lehetséges - elölről és hátulról (amin látszik a ref-szám is, Seiko hátlapon mindig van, még üveghátlaposon is), és akkor máris kicsit okosabbak vagyunk.

Előzmény: cchielien (167345)