1. Tehát amiről hallottál, az már van. Értem. :D Valamikor lesz időm, kerülök egyet és megnézem a 75×76 körforgóját, hogy építik-e már helyette az autóúti csomópontot?! (Tuti, hogy nem, mert akkor arról azért lenne hír a helyi médiában, másrészt nem arra javasolná mindenki a kerülőt Fenékpuszta-Balatonszentgyörgy helyett.
2. Azért néhányszori látogatás nem biztos, hogy mindent megmutat (milyen védett területek, talajviszonyok -itt azért ez nem egy egyszerű eset-, stb. van). Zalai vagyok, jópárszor jártam arra, de nem merném azt mondani, hogy részletesen ismerem a tájat...
Akkor lenne M76, mellette 76, mellette 766 (mondjuk), csak azért, hogy ha a 76-oson van valami, akkor lehessen kerülni?! Érdekes, amíg nem volt szó M76-osról, sem hiányzott senkinek az 76-ossal párhuzamos út EMIATT. Amúgy, ha olyan havária van, hogy a főút nem járható, akkor a párhuzamos fizetős út is ingyen használható, ha a rendőrség arra terel.
3. Maradjunk csak az M76-nál, ha már az lesz! És lesz mellette, ha nem is közvetlen mellette, alternatív ingyenes út, akár több is. Persze kicsit hosszabban, de lesz.