polovcev Creative Commons License 2020.09.20 0 1 924

Végre sikerült győzelemmel rajtolni, amire már évek óta nem volt példa. Maga a játék is meggyőző volt, leszámítva a második félidő első 15 percét. Azt kicsit sajnálom, hogy a csapat nem azt játszotta, amit a Frankfurt ellen az első félidőben, de nyilván egész mások a körülmények.

 

 

 

A csapat eddig meglehetősen kompaktnak tűnik, az új igazolások közül Salger és Tallig elég gyorsan beilleszkedtek, a többieknek azért még időre lesz szüksége.

A vezetés nyilatkozataiból az szűrhető le, hogy újabb igazolás csak akkor következik be, ha találnak valakit aki valóban erősítésnek számít  illetve ha sérülés miatt olyan játékos esik ki akinek a pótlása mindenképpen szükségszerűnek látszik. Még két hét van hátra az átigazolási időszakból, tehát lehetséges, hogy érkezik új arc, de szerintem elég jól állunk és a csapatot nem véletlenül tartják esélyesnek akár a feljutásra is.

 

Azt is el kell mondanom, hogy iszonyatosan pozitiv hangulat sugárzik mind az Ev, mind pedig a KgV irányából. Mást se hallani , mint pozitiv üzeneteket, megerősítést és udvarias gesztusokat. Ez rohadtul furcsa figyelembe véve, hogy éveken át micsoda káosz uralkodott és, hogy az Ev vezetése és a Hasan még beszélő viszonyban sem nagyon voltak. Emellé jön még a politika pozitív reakciója egy esetleges stadionbővítésre, a már eladott majdnem 10 000! éves bérlet, plusz a megemelt költségvetés és elmondható, hogy -jelenleg- régen látott harmonia uralkodik a klub körül.

 

 

 

  

Aki pedig ráérne meccset nézni, a következő két fordulót élőben közvetíti a bajor televizió. 

 

 

 

Elil!