grinn Creative Commons License 2020.09.20 0 0 347

Üdv mindenkinek!

Tanácsot, véleményt kérnék, családi házam kivitelezője most burkolja a padlót nálam. S1 ragasztót kértem mert vizes padlófűtés van kiépítve esztrich betonban.

Ellenőröm kérte a  felfűtést burkolás előtt ami 3-4 napig ment aztán kikapcsolták. Kikapcsolás napján azt konstatáltam a helyszínen, hogy normál adesilexp9 flexibilis ragasztóval az esztrichre rákentek (amit csemperagasztásnál használtak), így csak a falak mentén 5-10 cm maradt ragasztómentesen. A ragasztóréteg szerintem pár mm lehet, itt-ott talán több. Megfizettem az S1 többletárát, mégis lesz egy kis réteg adesilexp9 benne, így is érvényesülnek-e  az S1 jobb tulajdonságai, mert ezután majd S1-be ragsztják a lapokat (de a már előtte felkent adesilexp9-re).

Szinezi a képet, hogy 2 lakrészes a ház és eddig csak az egyik lett felfűtve, de már mindkettő le van kenve ezzel a vékony réteg adesilexp9-el, ha ezt a csemperagasztóval már lekent esztrichet fűtik fel, távozhat-e az esetleges pára? Kérdezem mindezt laikusként és köszönöm előre is a válaszokat!