szaszg+++ Creative Commons License 2020.09.18 0 0 14484

És még mindig nem tudtad, még megközelitöen sem megmondani, miért „elrontott“ az ejtökísérletem a hét eltérö anyaggal.

 

De arra sem adtál fizikai választ, mért nem alkalmas Eötvös torziós inga kísérlete és a MICROSCOPE is a súlyos és a tehetetlen tömeg kimérésére. „aminek eredménye brutálisan eltér sok tucat egymástól függetlenül végrehajtott, mégis egymással egybecsengő kísérlettel.“ Igen? És mi van a big G mérések majdnem 2%-os eltéréseivel. Erre se te, se az akadémikus fizika nem reflektál, csak csodálkozik.`Ez "brutális és egybe csengö"?

 

Az ejtökísérletem szerinted csak azért van “elrontva”, mert 10-5-ös mérési pontosság mellett kimutatta hogy a testek súlyos tömege nem azonos a tehetelen tömegükkel.

 

A gyermeteg elméleted, ami ezer helyen ütközik a kísérletekkel.“ mondod  te. Igazából nem mondod meg miért „gyermekded az elméletem“. És egy kísérletet sem soroltál fel, ami a testek tömegét tényleg tisztázni tudta volna. Tisztázni tudta volna a részecskék összetételét és tömegei kiszámításait, ha nem kimérhetöek.

 

Én meg ezeket tisztáztam és erröl van itt szó:

 

A szabadesés egyetemessége kamu.

Az, hogy a gravitáció tömegvonzás kamu.

Az elfogadott fizika elképzelése a tömegröl kamu.

A foton hipotézis kamu.

A téridö meggörbülése kamu.

Az Ösrobbanás kamu.

A sötét anyag kamu.

A fekete lyukak létezése kamu.

A részecskefizika elképzelése az elemi részecskékröl kamu.

A részecskefizika elképzelése a kölcsönhatásokról kamu.

Az energétikus fizika kamu.

 

Az egész modern fizika a természet leírására kamu.

 

Több tizezes hsz-om és irásos dokumentáció után nem értetted meg mi is az "Atomisztikus fizika". Ez nem agyrém, hanem egy üres agy kimutatása. Fogcsikorgatások és zsiványozások nem helyettesítenek tudományos érveket. Még itt a fórumon sem.

Előzmény: construct (14483)