Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.08.09 0 0 13
KÉRDÉSEK:

hol lehet felszedni a helikopter pilótát?

én még csak a reptérnél tartok :( és ott mondta valaki, hogy van egy drogárus pilóta, aki a környéken kóborol, de tutira nem tudom hol lehet, vagy másik szektorban van?

mikor, hogyan lehet milíciát képezni? ha már csak 100%-os a royal népesség? sikerült már valakinek?

kiket sikerült eddig recruitolnotok? (nekem csak IRA-t, Miguel még elzavart, bár lehet hogy később érdemes lesz vele újra beszélni)

Mike
lehet hogy azért nem megy olyan jól a pisztoly-lövöldözés, mert közben a fegyverek elhasználódnak (egyébként a első részben is elég sokára lehetett felszedni a komolyabb fegyvereket)

harc közben szerintem csak be tudod kötözni a sebeket, adsz az orvosnak a main handba egy medical kitet, ha használod, akkor a célkereszt helyett egy nagy vörös kereszt jelenik meg és kiírja a szükséges időt, később a sebesültet be lehet osztani patient státuszba, egy másikat meg doctorba és akkor intenzívebben gyógyul...KÉRDÉS: városban intenzívebben gyógyul, vagy ez nem számít?

pénz: el kell foglalni a bányákat, azok termelik a pénzt, a map-en van egy olyan opció, amivel le lehet szűrni a bányákra (Drassen-nél is van egy , gondolom először ezt kell/lehet elfoglalni)

***
én még azon vagyok kiakadva, hogy nincsen központi raktár, így elég nehéz a cuccot az embereim között osztogatni