Fat old Sun Creative Commons License 2020.09.17 -2 1 2448

https://immunotic.hu/termek/?id=45

 

Az Immunotic Global készüléke egy kézzel fogható lehetőség a teljesség felé tartó ember számára. Segítő hullámokat, harmonikus rezgéseket kibocsátó készülék, amely tudatosan és tudattalanul is pozitív hatást gyakorolhat a környezetében tartózkodókra. Hatótávolsága 1 - 500 méterig változtatható. A Global készülék segítségével generált rezgések minden élőlényre hathatnak a beállított átmérőn belül. Az élet tudattal rendelkező energia, amely reagál a kívülről érkező hatásokra. Minél többször, minél több ponton kerülnek  a körforgásba ezek a pozitív impulzusok, annál nagyobb esély lehet arra, hogy egyszer a  világ, amelyben élünk harmonikus és egészséges arcát mutassa a világmindenségnek - és persze nekünk is.

A Global készülék egyedülálló információhordozó és energiaközvetítő eszköz, melyen 16 program található. Csupa éltető, erőt adó információ abszolút forrása, amely biztos létraként szolgálhat testünk, lelkünk és szellemünk fejlődéséhez, energiáink felemeléséhez.

 

Alap ár: 2 524 000 Ft

Egyéni kedvezmény: 5%
2 397 800 Ft

 

 

A mai napig működnek.   Pedig:

 

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy az IMMUNOTIC Kft.tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatott, mert valótlan állításokat tett közzé az Immunotic készülékcsalád több termékének gyógyító, illetve egészségre gyakorolt hatásairól.A jogsértésért 1.200.000 forint bírságot szabott ki a GVH.

 

 2015. szeptember 11.