FERENSZ
2020.09.17
|
|
0 0
2224
|
DelPrado Toyota Celica:
A múltkor pont láttam egy ilyet itt nálunk, csak fehérben. Manapság már sajnos nem sűrűn lehet vele találkozni, de még belefuthat az ember. Ez is tervben volt szintén az ebayes pakkba számítva, de mint már a LandCruiser-nél említettem, nem lett belőle semmi. Most viszont ezt is beszereztem. Épp jókor voltam jó időben – vagyis jókor pötyögtem – mert kb 2-3 perces különbséggel jelezte más is az eladónak hogy kérné ezt a kicsikét. Az eleje erősen hajaz a Hyundai Coupe változatára a négy fényszórós berakást és annak formakövetését a motorháztetőn.
Ilyennel anno még mentem is valamelyik Tesco-s pc játék verziójában. Sportkocsikat annyira nem szoktam gyűjteni, mert én általában azokat kedvelem amik hétköznapiak – sedan, családi kombi stb… – de van olyan ami tetszik. Főleg ha még az ára is jó :D
Ami ennél mindig tetszett az az, hogy hátul is szépen megcsinálták a lámpákat. Szépen a piros, a sárga és a berakás helyén a fehéres rész :D Ami még külön tetszett az az, hogy itt hátul az ablaktörlő – noha az üvegen van kialakítva – kapott fekete festést. Ezt korábban a Norev Sierra példányánál hiányoltam is. |
|