XYpeople Creative Commons License 2020.09.16 0 0 68482

Sajnos ez teljesen igaz.

Mellébeszélés,állandóan posztolgatás,hogy milyen jó,meg,hogy ,,felszabadítunk,ne legyél rabszolga".

Nyilván tisztelet a kivételnek,van egy kettő akinek van sütnivalója(Gidófalvy,Berkics,Nagy Ádám),ezeket csípem de ők se már MLM-znek konkrétan,hanem coachok inkább.

Az MLM itthon leáldozott teljesen,aki értékesíteni akar az menjen el egy multihoz salesnek,direkt salesre,vagy akár ingatlanozzon(annak is több értelme van),vagy IT területen,kb egy heti fizuja egy MLM-s éves fizetése ebbe nincs benne a verda,benzinkártya.

 

Azt látom,hogy sok MLM-s nagyon buta,meg fogalmas sincs,hogy olyan átlátszó a kamuzása,hogy félperc alatt levágom akkora hamukát tol, nagy sikerek aztán kb kínai göncökbe van,kocsija olyan amibe már beleülni se lenne szabad vagy BMV(Busz Metró Villamos), utazás talán kempingbe Horvátországba el tud jutni.

Mellette azt is látni,hogy nem igen piacképes végzettségük van és ebből remélnek némi aprót,meg gazdagságot. Picit utána nézne pl,hogy egy Scitec Multi Pro az 5700Ft gigadózisú adaggal ami hat is,szemben a Nyúszkines Lifepack vagy mi kőkemény 30 valahány ezerért,az adag benne meg annyi,hogy ha bekapod az összes csomagot talán megkapod egy csomag MultiPro-s napi mennyiséget.

 Mondom nekem van MLM-s ismerősöm évek óta csinàlja.

Hát kb a ruházata olyan amibe kutyát nem fürdetném meg a kocsija meg ezerhatszáz éves ami max 120e Ft-ot sem ér,lakása se egy szépen felújitott okosotthon Harman Kardonnal hanem az is ezeréves  cuccokkal teletűzdelt. Egyiken se látom a nagy sikereket, jah meg nem Cipruson nyaralnak,mint a volt vezetőm(aki elvileg ,,rabszolga").

Aki vàllalkozni akar az tanuljon ki egy kiváló szakmát,pl IT,hegesztő,szobafestő,fodrász,elemző közgazdász.

 

Pl: ha fejlesztő vagy,kapsz egy 2 heti projektet kb 500 plusz fát kiszámlázól,és meg se szakadsz hanem kényelmesen otthon akár meló után beülsz és csinálod klímás szobából,ja nem kell zargatni az embereket nem kell bemutatókat tartani,nem kell rásóznod magad senkire,hanem itt téged keresnek meg,könnyen keresel pénzt és nem reszketsz,hogy végre lépjen be vagy vegyen terméket,hanem egy piacképes szakmával egymásnak adják a kilincset és kb a munkát kell lemond,ha ügyes vagy akár ki tudod adni másnak is,nem kell mellébeszélés meg ilyen hátulról jövös mondatok,meg cukormáz.

 

Tudok mondani olyat aki lakásokat újjit fel,kb budira is naptárral megy, kb le kell mondja a munkákat annyian hívják.

Nem ő kilincsel,sajnos az MLM azt látom nem a piacképes emberek játszótere.

Előzmény: Párizs73 (68473)