tacsa Creative Commons License 1999.08.07 0 0 335
Kedves Arabell!

Részben a topic fennmaradása céljából is válaszolnék Neked rácsilag, egyelőre még nem a rács mögül.
Azért vannak kifejezetten jó kinézetű, "techno" rácsok, melyeknek az az egyik titka, hogy például belső oldalon az ajtóbn belül ha otthon vagytok, félre lehet egy zárt kis kasztniba húzni. Ha viszont távoztok, kihúzható, akkor azért a betörő meg lett szívatva.
Nem akarlak elkeseríteni, de a cilinder szerintem csak kalapban utazik, a zárban az egyik legjobban berhelhető. Azért ne csüggedj, ahogy magunkat ismerem (-))) nem valószínű, hogy nálunk hamar megjelennek a bétörők. Az az érzésem, Tőletek is a következők vihetők:
* bicikli * könyvek * max. számítógép * fekete-fehér TV , meg a vízköves csaptelep.
Szóval ne add fel!

jó hátralévő hétvégét.

P.s.: ismét főztem, és ismét megállapítottam, hogy a konyhában csak olyan mosogatót és munkapultot szabad beépíteni, ami alá nem folyik be semmi, azaz rátakar a rozsadamentes mosogató a szélekre. Továbbá meg lettem méginkább győződve önmagamilag, hogy a kő lap munkalap a tuti. A tevhnológiai sorrend még mindig úgy a legjobb ahogy leírtam Neked korábban, de némi kompromisszumokat magam is végrehajtok a közeli átépítésben. KÉT HÉT MÚLVA KEZDÜNK! Mire jöttök, már alakulni fog.