claas patrol Creative Commons License 2020.09.14 -6 2 86713

Intézkedni szíveskedjék kérem(!!) ... és tisztelettel , mivel egy mínusz kimaradt a 'héthuszadiknál'  ?  ....Csak semmi elhajlás kérem (!!) ... a brigád ...,izéé *csoport dinamika* , kihajlói még aztán ? -jelezhetőek lehetnek  aztán később a csoportban ?  ,... izé ? ...nehéz időkben majdan , meg számonkéréseitek idején úgy  ... stb.  . (??)  Szóval jukka nénis értelmezésben is  ...   ,-)) Jutka néni ,aztán annyit ,de annyit rakodott már , hogy mi csak oda "felzárkózni" tudhatunk (ez érv kérem ....és nem csak nyomaték ! ...és és persze indok) ,Csak semmi elhajlás ... ,meg ilyenek : jutka néni komoly ....és vitathatatlan adu ... ,, még ... a horvát kerti beton  sakktáblás ...és ultii asztalon is !! 

 

Na ,...most akkor komolyan (?)  , ezek a "fuúvar szervezők" , mit fejlődtek az utolsó 30 évben , (???).... De tényleg és  ... komolyan kérdezve ??   ... , azon kívül ,hogy telefon kagylók helyett a számítógépet ... is , használják   ??? 

 

Úgy agyilag ... ,mint evolúció szinten ? ... De tényleg , mi a komoly fejlődés ezen a *szagggtéren*  ?? ... más lett a nadrág színe ?? Nadrág hajtóka magassága  ... Vagy mi ??   , csak utálunk szerelni , mert az kevesebb pénzt hoz ??... meg áll az ész kérem ... ?? ... (, mert ezt olvastam  ki ...akárkitől) ! ...,.ezt ne vitassuk kérem . Ő már nem szeret javítani !! ... ,  el ment a kedve , vagy ... más a lényeg ??... Talán más képen ...jöhet  pl. ul ?? ...  " lééé" ??... a lényeg (nem akarok ezen e téren tanulni) ??  ! Pedig kéne "kedves fuúvarmányozoó" szervezők  (!!) ..., mert mi előrébb vagyunk ... ,szerintem és véleményem szerint . Azt is tudjuk , hogy titeket , hol és mikor hülyítenek ... De tényleg ez a különbség lent és fent !!  ... !!

 

*Miíggyáá megy 5 mínuszos aktívista ráá* ,  .... (pedig csak egy öreg agyalgása" ... ,de tapossuk el még a hamvasztás előtt  , az öreget , mert mondhat még frankót is ??!!  ... ,ismerem ezt a minden de nem magyart megoldást is  a "nemzetközi fúvarmányozásból"...  ... EZT A NIX. (!!!) ...ÉS MÁS VÉLEMÉNYT MÁR PEDIG NINCS   !! Ezek lennétek ?? .... Ez  kérdés ??... és nem az hogy a régiek nem szeretnek net-ezni .... (csak el.... tapostok !).... Ti már "májerok"... vagytok ,és nem lehet szólni ... ez van ...

 

Ezt nehéz(ZZ) ...  lekövetni , mondjuk szerelő , vagy pilóta szinten . Sírtok a nap 24 órájában ... ,de soha nem "kakiltatok    " nájlon zacskóba" ....,  vagy Irtóztok a szerelő akna szagától ???  ... ,valami oknál fogva persze ? ....(ezt le merem írni itt ?) már jön is a csoport dinamoka (szoc. pol:) elmélete és kiníírtok zsígerből... ha tiszta szavakat mondanék , akkor meg abba kötnétek bele ? ezért nem vagyunk itt ...(maradjon a herípotteres...     ...,Az a 

 

 

MINT TÜKÖRKÉP ??  ... ,akkor meg jön a hisztii ... , és mínuszotok ... , és magatokat járatjátok majd(le) ... , mert az unokák olvasni fogják , ...és jutka néni nélkül is (remélem jó palacsintákat sűtt -sütöket neki lekvárral neki) ?? ,....mert jutka néní az nyomós érv a fuúvarmányozásban ... (főleg technikailag) ... , és persze nyelvészetileg is , nyilván gyógypedagógus is , ha már a szagggtársnak .... is "lefordította" a magára és elszálltságára felfoghatókat" ...Hogy ércse is mi a lényeg , de ez is huszad rendű , mert nem... szerelő vagy kezelő (csak mantrás) ??   ,... ,hiszen akinek nyelv tanára van , az már magát járatta le a holnapokban ... ,vagy izzé ?? tévedek ?? Olyan okos , hogy (gyógypedagógus mondja meg neki a fuvarmonyázás más-nyelvűségét ...    xDD számokban) ... az jobb ma már .....mint a % -ok ! XDD    jutka néni nélkül nem is menne semmi ...  Ez a lényeg ... Éljen és viruúljon pl. jutka néni és a logisztika :   

JUTKA nénire ,hivatkozni egy KAMIONOS fórumban , ... igen mérték arányos  ...(három permanens) *minuszos- gatónak*  (...hacssak nem ,maguk a kedves  módík   egyike másika  ??) ... ,de ez  persze ,fel sem merülhet , még a gondolata sem  !!) 

 

De az arrogancia , felvethet pl.  ilyen kérdést is a szabad gondolatok terén ,...ugye ? 

 

Kocsmáztak ... hülyéztek egy öregedő kollégát , mert nem ment bele a szisztémájukba , és minúszoltak ... minúszoltak , nem értelem szerűen( hanem a holnapokra!!!) ... ha esetleg valamit hibázna "nyelvtenilag" ...akkor a moderácijoó erejével ÍRTASSÉK KI !!)

 

Ezért nincsennek HC kollégák ,...( de titokban vagyunk) ... , a többi meg ... ,  Legyen "fuúvar szervezés" .... meg az ilyen . Mint király .   ok-ok...