pkio Creative Commons License 1999.08.06 0 0 79
Szia eVic!

OFF
" Azt gondolom, hogy azért elevenítetted fel ezt a topicot, mert vitatkozni akartál, valakivel. "

Ez pontosan igy van. Ez vitaforum ahol ervekkel szemben erveket kell felhozni, es ne a masik szemelyet tamadni ervek hijan ;-)

"személyemben mesértenek, megpróbálok felülkerekedi mindezen és most utoljára válaszolok. "

Aruld mar el, hogy hol es mikor sertettelek meg szemelyedben, csak egyszer mertem olyat irni, hogy "kiscsibem", ezen kaptad fel ugy a vizet? Igerem nem fogok tobbet ilyen gazsagra vetemedni. En csak a szarosvereshugyos mualkotasok ellen agalok.

"Általánosíts, ha kedved úgy tartja. "

En csak a tobbsegi velemenyt probaltam megfogalmazni (aki templomba jar es maskepp gondolja usson a fejemre!!!, igazitson helyre).

" Nem az önérzetem sértetted meg, hanem engem."

Hol es mikor, mert igazan nem akartam, en csak azert irok ebbe a topicba, mert az ugy erzem ez az alliberalizmus tudniilik mindent lehet mert engem erdekel, nagyon sok kart tehet megfelelo kontroll nelkul.

"elismertem, hogy sértő a kiállítás sokaknak, hogy nem szabadott volna közpénzen támogatni ... "

Ebben tokeletes az osszhang. Rulez :-))))

" Elmondtam már kétezer, hogy melyik képet láttam. Egy tiszta miseruhát. Erről mondtam véleményt. Csak erről. "

En pedig az egesz kiallitasrol.

"Az, hogy egy többé-kevésbé objektív hozzászólás ilyen indulatokat vált ki valakiből, akit - lelkem rajta - nem akartam felingerelni. "

Az objektiv szo az ugy tunik tag ertelmet hordoz magaban…… Bennem speciel semmilyen indulatot nem valtottal ki (legfeljebb neha a csodalkozast), ha ebben a megjegyzesben ram gondolsz.

"Elkeserít az, hogy Te véded a keresztény érdekeket és nem egy arra érdemesebb. "

Ugy tunik nagyon nem komalsz engem.Azert mert mas velemenyen vagyok mint te? Nem tudom mivel erdemeltem ki ezt a sommas iteletet, de amit egyszer mar kerdeztem ugy tunik nem volt egeszen alaptalan: Valahogy nincs Benned tolerancia az olyanok fele akik maskepp gondolkodnak mint te nem gondolod?
Szoval nem vagyok erdemes a kereszteny ertekek vedelmere a Te sertett onezeted miatt :-0 Na akkor elmegyek sivatagi remetenek……

" Tudom, hogy a neten nem illik megsértődni."

Alapszabaly.

"de messze nem ilyen visszataszító, pedig ott beismerem nem voltam én sem tiszta. "

Ha visszavonnad az igereteidet es megirnad, hogy hol, es mi volt ilyen visszataszito a hozzaszolasaimban azt megkoszonnem (szerintem a kiallitas volt az ). Azt hiszem a minoseg jelzok amiket irsz a benned feszulo indulatokbol fakadnak, es ezt mintha a kivetitened a kornyezetedre. Egyik baratom szokta vot mondani, ha indulatos vagy es egy konfliktus resztvevoje szamolj el 10-ig es probalj elszakadni az erzelmeidtol. Az erzelem egy konfliktusban rossz tanacsado.

"Neked pkio pedig azt üzenem, hogy ne csak járj templomba, hanem próbáld befogadni, amit ott mondanak - az általam valóban tisztelt - papok."

Szoktam jarni, es igyekszem befogadni, csak azert batorkodtam errol a kiallitasrol is irni, idezni cikkeket, birosagi iteleteket. Azt meg visszautasitom mert egyszeruen nevetseges a kioktatasod hogy olvastal 3-4 hozzaszolast maris beulsz a mindenttudo biroi szekbe. Biztos vannak hibaim, de azt a lelkivezetommel szoktam megtargyalni mert szemelyesen osmerjuk egymast nem pedig idegenekkel, ugye ezzel nem sertettelek meg eVic?

ON

erveket kellene felvonultatni…….