claas patrol Creative Commons License 2020.09.13 -3 1 86703

Persze ,hogy megértettem . Nem is kerestem benne (nyelvészeti ..., 'táj-szólálósdit') ... , azért a pl. liazok szűrő tisztítása okozhatta a ... szerelés "megutálásodat"... xDD  :-)) ... (azokan nem volt ) de psszt .  , vagy mi ? Férfias kihívás ,szerintem a mai vasak is , ... és ez hagy legyen megint csak egy véleményem részemről . 

Nem szoktam "hülyeségeket  = (hüjjeségeket) írkálni , csak úgy értelmezteted a csoport dinamika kényszeréből , meglátásom szerint  persze ,... és ha tévednék ez irányban , akkor képes lennék még elnézésedet is kérni , nem visszaélve a korommal , vagy az anyagi hátteremmel . Ez szerintem világos beszéd így  .

Ha már valóban .. ,és még ... még "Kamionos" fórum . (??) 

A mostani (új vagy használt ... futott volvóidban nem lesznek centrifugál olaj szűrök , ... erre meg fogadnék egy rekesz soproniban) ... NEM LESZÓLÁS volt ez sem   !! ... Csak ,hogy mennyire harisnya nadrágosra épülhet le  pl. egy ffi . és el is gőgösödhet .(??) az *evouluúciója* folyamán . (nem rád értve !!) ... mielőtt le "hülyeségeznél" . Nem személyesen értettem ... de példa lehetc erre ...akár ? (megutálni szerelni ??  ... Mi lesz velünk , ha a nagymama szereli a mákdarálót az anyós meg a kis unoka kisbiciklijét ?? Bakker ??  Milyen férfi az aki a mai még mindig "vaskorban" nem képes 1-2 év alatt fémforgácsolni ?? ... Szóval még érdeklődést is "utálattal" utasít el ?? A kőkörszak luffi embere vagy habcsókos cukrásza ???  Erre sem mondom , hogy hüjjjesééég ! , csak és csupán rávilágítani szeretnék , hogy az ilyen le legyen kamionos . Legalább  érdekelje más , hogy mi zümmög a segge alat és... és ne csak a profit (amit nyomattok álszenten ....mint valami szektások . Persze nem "hülyeségezve" ... aztán kikérve a finom beszédmodort , mint 'főŐni ' . 

Szinre ...*colorra* vetted , ... vagy mert "valaki" megmondta ??  ... Az FH tizenkettesekről meg ,... nem kérdezlek ki , mert nem a 'beégetés' a beszélgetés lényege ...  (parázslana ...ezt hidd csak el nekem  !) ...

Örültem , hogy 10% párbeszéd is megbújt soraidban , nem csak a csoport megfelelés .A dinamika kényszer (??) erős ám az is ... ,  (ha tévedtem ,akkor meg is gyónom ... ,pl. olajos kézzel és össze csuklózva , mert az nem lehet "megutálni , csak megtanulni ...nem könnyű . 

Csak egy idősebb kolléga gondolatai voltak , valamiért ,és nem valami ellen . Érted ugye ? 

Gondolj csak bele , hogy miért nincsennek régi HC kollégák itt : "részese vagy ennek" direkt vagy indirekt  ? ... ,vagy csak az a pár lelketlen ,aki elüldözi a tiszta szavak tegnapjait  ??   Töröld el a múltat ... ?  ...  végképp ?? 

Előzmény: Katana750 (86702)