Zephyr Creative Commons License 1999.08.05 0 0 664
Sziasztok!

A fordításokhoz szeretnék hozzászolni. Az "It's no good" azt jelenti, hogy "nincs értelme". Még csak véletlenül sem "nem jó"!!!!
Másrészt a "Bottom line" fordítása "alvilágra" lehet, hogy jól hangzik, de sajnos hibás. Ez is egy spec kifejezés: valami nagyon fontos, lényeges dologra akar utalni, azaz esszencia.
Tehát Useless abban igazad van teljesen, hogy a szöveg mőgé kell nézni de azt se felejtsük, hogy néha valami (értelmező) szótárba is :-)

Egyébként meg tudná mondani valaki, hogy hol található a 101-es Klub?

Strange nosztalgiákhoz annyit, hogy én 27 vagyok és '84 óta ismerem és magasztalom a DM-et. Nekem is a Master and Servant volt az első szám amit hallottam. Volt egy osztálytársam a suliban, akinek voltak rokonai az USA-ban és talán onnan, de meg volt neki a Some Great Reward. Eszméletlenül tetszett, de nem csak nekem... Ebben az időben én Makón laktam (Szegedtől 30 km...) és akkoriban már nálunk is kezdett kibontakozni egy massziv DM tábor. Ez odáig fajult, hogy a 89-es koncertre már volt egy kb. 50 főt számláló kis mini DM-Klub, helységgel meg minden szombaton partyval. Mi is felvettünk mindenféle bakancsot meg ékszereket, fekete ruhákat ahogy a BRAVO képeken láttuk. Volt play back show is egy párszor. Arra már nem emlékszem pontosan, hogy honnan, de mindig volt egy-két extra stuff is: koncertfelvételek, B-oldalak, stb... Emlékszem mikor megnéztük a Some Great Videos kb. 100-szoros másolatát: alig lehetett kivenni rajta az alakokat, de azért mi ott örjöngtünk, hogy Dave hogyan táncol meg Martin már megint mit talalált ki, hogy felvegyen. Amikor pedig kiderült, hogy '89-ben eljönnek Budapestre! Amikor megkaptuk a jegyeket postai rendelés után, külön összejövetelt rendeztünk csak emiatt. Egyszerűen olyan volt mint egy álom.