DaKaJu Creative Commons License 2020.09.11 0 0 4756

"Számomra érthetetlen, hogy ha valaki több mint kétszázezerért vesz egy mikát, az miért akarja megspórolni a beüzemelés max. húszezres költségét, és mond le a garanciáról!??"

 

Barcson lakom. Kb egy hónapja, a gyártó oldalán található szervizpartnerek közül az összes 100 km belül található vállalkozónak/vállalkozásnak (10 db) írtam e-mailt, melyben árajánlatot kértem a beüzemelésre. Ketten jelezték, hogy nem vállalják. Az egyik legközelebbi (ez Pécset jelent, ami kb. 70 km) 45000+ÁFA áron csinálná meg. A többiek egyszerűen nem reagáltak. Megkerestem a gyártót is a problémával. Ők azt válaszolták, hogy sajnos a környékünkről senki nem jelentkezett partnernek, de ha tudok valakit, aki alkalmas lenne és vállalná, akkor jelezzem feléjük.

 

Még nem adtam fel, most áttérek a telefonos megkeresésekre, mert van egy olyan gyanúm, hogy talán az árajánlat írásba foglalásához nem volt "kedvük" a szakembereknek. Bár nagy csodát így sem várok, de az biztos, hogy 45000+ÁFA-t nem szeretnék fizetni a beüzemelésért.

Előzmény: Törölt nick (4741)