Törölt nick Creative Commons License 2020.09.10 0 1 146

Most hol volt az tesztírás és az interjú?

Tavaly a személyügyes csoport átköltözött a Keleti pu "Bagolyvár" épületrészéből a Nyugatiba, de Keleti Pályaudvarral szemben a Kerepesi út túloldalán lévő MÁV igazgatóság épületében is szoktak kiválasztási napot szervezni.

Igen jól láttad a részletekben rejlő de fontos szempontokat.

A kiválasztási napra meg szoktak hívni olyan "kollégát" aki régóta abban a munkakörben dolgozik és lehet vele beszélgetni a folyosón még javítják a tesztet.

Az itt zajló beszélgetések is lehetnek bizonyos értelemben az interjú részét képző megnyilvánulások, nem szerencsés egy-egy elejtett mondat arról, hogy "bánja a t..öm, ha nem vesznek fel, úgy is beadtam még vagy tíz helyre az életrajzom"

Régebben írták itt, hogy a pszichológus az nem pszichológus hanem pszichopata...

Számos pszichiátriai terület létezik és ezeken a területeken más-más képzettségű pszichológusok dolgoznak.

Itt nem az a pszichológus dolgozik aki a "beteg lelkeket gyógyítja".

Úgynevezett munka pszichológus akinek pont az a dolga,hogy a munkakörben be-nem illeszthető területeidet feltárja, ami közel sem egyet jelentenek hibákkal, csak azok a tulajdonságok kizárnak a munkakörből.

Amúgy meg egy kedves hölgy az egyik, akivel akár órákat is lehetne beszélni.

Én végül is nem éltem a lehetőséggel, mert közben számos körülmény változott az életemben, sok pozitív dolog történt a jelenlegi munkahelyemen is és a magánéletemben. Így a vasút és az utazás továbbra is hobbim, egy szóval nem titkolom, hogy a mai napig elfogult vagyok a vasúttal és a munkakörben dolgozókkal kapcsolatban még akkor is ha lenne miben fejlődni a cégnek.

Feledhetetlen korszaka volt ez az életemnek és jó rá visszaemlékezni.

Előzmény: PuzzleMira (145)