claas patrol Creative Commons License 2020.09.09 -3 1 86680

Nix . "ELLENÉRE"  (!) ... ,Hanem valamiért !! ... csak a fórumtárs  egy öreg szakít ??? ... (nyelvészetileg baxtat , mer nincs más érve ... (*efogyoót *... mint a cukorka , meg a liszt , manapság néha a ...) ... Nem veszi a lapol ,hogy valamiért szól az öreg ,... , és ez a fiatal kollégáig ,és ne több .Ha értené ,akkor nem nyelvészkedne , hanem értelmezne  .  Jaa -jaa ...? ... nem a faterem , kiprivatizált  íróasztala  mögül , nyomatná a betanult matrákat  + (megörökölve) ? ... , hanem 47 év országúti sorvadás mögül ? ...,már  bocsi .

Na ,meg látott már kiterítve motorokat , nyomaték váltókat is (sebváltókat) ..., hogy a hidakról szó se essék , ugye ?? ... Nem megsértődni tessék , hanem egy öregedő kollégát látni bennem . Soha senkit nem kívántam megbántani . De kérdezem én  (??) hol vannak a "H C" -kollégák itt : (?) ... az "öregek"... ??

 

Ja , el ne meséljük , hogy mi a gond ? ..., azért még meg se szólaljanak , hogy ugyan az mint pl. 40 -ével ezelött is volt ??  Jöhet a szájmaszk .   :-((   :-(( 

 

Hogy ,ki lesz a befutó ??  (ez az ámítás) ...szerintem ...

 

 

 

 

Előzmény: trizs77 (86670)