repcsepista Creative Commons License 2020.09.07 0 0 1377

Ne fogjon senki, könnyelMÓen muja, a hegedü hurok cincogtatása vonyitok... nyálazd meg a vonódat...
             1.: Nyomott is, meg lökött vagyok, mármint hogy vagy? -Zna előbb rámenek a tópiszkozatra...mert pontosan megmondtam hogy mitn a pöcse, bloondi slitty...de mondom... Bloondi ha nyiltan ki meri mondani, hogy ő amcsi first (Im an amariKan Nationalist) az egy ember! -Zna megnézem, mikor irtam, ami szerintem ez előtt, hogy bloondi a nagy klotyo lyuk felett van, s egyedül még, tehát ott van ahol Achillah meg Lobo volt, aztán ő lett? Hogy ki lett a tyitye bohóczuk...még nem tudom, de ha mégis valamit látok...rögtön jelenkezem!
             2.: Telefon ügyeletes vagyok, s mielőtt a feleségemék elmentek, te olyan hülya buta vagy mnt egy 5 éves falusi kölyök, csak te 75 éves vagy? Na hogy olvastam vissza... én azt mondom magamnak? Na bloondi...nincsak kik által vannak a királyok? - s bloondi most a fekete cotton otto gumi ...közepin van, s amerra fütyije van, áll, na lesszippantották ... csak lehet hogy nem mertem leirni, mert egy darabig visszaolvastam... nem találtam. Na azután volt...hogy bedobbták az unalmast? - ami bloondinak nem szabad lett volna leállitani..a köz-gazdaságot, hanem csak a KUROMÁNYT FEL FÜGGESZTENI, ADDIG MIG NEM TALÁLNAK HASZNOS ELFOGLALTSÁGOT, DE MONDOK...KAJA MEG VIZ BIZTOSITVA, HISZ...NA ITT EDDIG ŐK OSZTOTTAK ZOROZ PÖSZER AZ IZTRÁLERISTÁK ENGEDÉLYÉVEL, LÁDD BLOONDI TELJES EDDIG...TE MINT MONDOL A LOVe-UK? -VAGY SZAMAR UK?
            3.: Az álmaim abczugga ultibunga érvényesek, látod...vagy ...zitt megint én láttam, az egyik csak zsidóknak adón Golda Mayert, aki kérdeztek: ha az amcsik nem akarnak háboruzni mi lett? Hját gazdasági véltságot csinálink, ami vida, a pénznyomás joga meg kontrolla kimondottan a felső 1%CON -topp elitek...na azok egy az egyben kapcsolátban vanak a LÁTHATALANAIKKAL, amit mára...meg gyertek át a mi is vagyunk, de ufo-k? Mára...na amit Bob Lázárunk bögyög, na ténleg ládd az ufOjuk (kipróbáltam!!!) csak az én energiámmal, müködik, de minden, mert mindennek te vagy az oka, vagy toka szallonna?
            4.: Most mint egy 6 éves pulya, pu? - akarom kifejezni mqagam, szóval hogy most lessz világégés, annak kevesebb esélye van...zidó bele... 100%-kot kot kot kodácc...de amit tudok, hogy vagy tudatos öntudatos szellemek vagyunk, vagy ha drága pénzen véren vettek vertek, luCszar! -nem vagy, na most figyéljtek meg, azok abczuga ultfingula maguk ellen vannak, mert halotak? Ha te tagadod hogy szellem van? -nin?- az rosszabb a halálnál, amit rajtam kivül eddig...na rögtön azok...ládd az utólsó magyar ráolvasásos imakönyvet, eltüntettek, pedig azzal ...ládd a SÖTÉT SZELLEMEK OKOZNAK MINDEN KÓR KÁR HALÁL HALL ÁLL? -BETEGSEGGED?
           5.: Már be villogtam hogy ténleg lett...egy kis koccanás...ugyAnis ezek ollan ATISTA GAZÁR ORGAZMUSUKKAL akanek kirukkolni, hogy rögtön, nem kell a III.-templopotök... hanem a halál? Nincsak itt mindig a legajjasabbak kerültek eddig fel ülre, ládd mnden amcsi ...ládd az elnők semmivel nem nagyobb mint egy amcsi állatpógár, ami most nizzed, bloondinak utca tér s megszobrok máris...na a másik oldal...ládd mellik hübb izráLerhez, ldd ők nem neyersen sushu a juhus, legalább megsütik? Oltárrozák? Zna hogy mellik fog most...ami láttam, minden piramisuk ládd egy piramis platóját akarnék a két..ajjas, az az ataista, Istentelen, meg a még ataistább Istentelenebb mellik? -dete meg én,azt hiszed hogy te nemszámitsz? -lefricskáztuk őket, NAMI MARADTUNK A PORONDON, UFOsss- OK? Te tudod mi s ki vagy? -jah az...
...Anc vaj droj...