Lord Lucas Creative Commons License 1999.08.03 0 0 topiknyitó
Ide azok írjanak, akik - hozzám hasonlóan - imádnak verekedni az MK játékokkal, bolondulnak az aprólékosan kidolgozott háttérvilágáért, és kigúvadt szemekkel lesnek minden infót. Ugyan a sorozat mindegyik tagjával játszottam, de csak a 4-es számot szereztem be, és akkor kezdtem belemélyedni. Ahogy láttam a karakterek videóit, úgy kezdtem kibogozni a sztorit és az életrajzokat, de még mindig nem látok teljesen tisztán, úgyhogy segítsetetek!
Ez a topic arra is jó lesz, hogy mindenki leírja kedvenc videóját, fatalityjét, fogását.
A legmegdöbbentőbb videó az volt, mikor Reiko beült a külső világ trónjába, és ráereszkedett Shao Kan sisakja. A másik ehhez hasonló kaliberű (de furcsán fogalmaaztam) Quan Chié, mikor kiderül, hogy míg Shinnok azt hitts sz ő játékszere Quan, addig ez pont fordítva történt.
Egyik kedvenc kivégzésem Shinnoké, mikor tűzzé válik, a talaj kéken kezd világlani, ( értsd: világítani ) majd egy csontvázkéz emelkedik ki belőle, aztán úgy megszorítja fighterünket, hogy a feje dugóként pattan leróla, mikor felrázzák a pezsgőt.
Fogásokból Tanyaé a legjobb (tudjátok, mikor örömében a nyakunkba ugrik, majd mikor másik oldalon leszáll, pasinknak annyira tetszik a látvány, hogy rajtamarad a szeme ).
Tud valaki egy színvonalas magyar MK lapcímet?
Végül egy kis infó a Mortal Kombat Goldról ( egy feltupírozott MK4 új karakterekkel, és arénákkal): a fightermenü 4x5-ös lesz ami 20(!) harcost jelent. Az eredeti MK4 -es pasik mellet lesz Sektor, Kung Lao, Barakka, amira emlékszem. Van még egy óra is a siteon ami visszaszámol a megjelenésig, ami elvileg 15.-e. Arról , hogy Magyarországon mikor fog megjelenni, sajnos halvány lilám sincsen, talán nektek lesz.
Tehát minden ami a Mortal Kombattal kapcsolatos jöhet. Infó (főleg a Goldról, Mithologiesről, és az 5-ről), sztori tapasztalatok, kedvencek, minden.
Ui.: Hogy lehet a Mortal4-ben Goróval, meattel, és Noop Saibottal lenni ( mert lehet)?

Éljen a Mortal Kombat, forever!!!