Üdv!
Amennyiben van, akinek megfelel ez a valóban extrém 14 órai időpont csütörtökön, akkor egy újabb mini tali lehetne a Banán színpadnál. Elképzelhető, hogy KuZo cd-i már meglennének és pl. Uselessnek is oda tudnám adni az áhított Shape-Trend-Popular lemezt. Crisről nem is beszélve.
Azt se felejtsük el, hogy aznap még számos, megfigyelésre érdemes zenekar játszik a Szigeten: Warpigs, New Model Army (mindig csak azt hallom - DM-os körökben is -, hogy milyen O.K. banda, de még egy számot sem ismerek tőlük! Asszem még itt, e topicban is ajánlották nekem egy időben), na és természetesen az est fő produkciója, a Paradise Lost (állítólag már kijött az új lemez (Host), rajta olyan további Top számokkal, mint amilyen a So much is lost beharangozó maxi). Ők most aktuális (DM stílusú!) kedvenceim. Örömöm akkor lenne teljes, ha a Perfect Name (örök szerelem) és a Neo (kiváncsi vagyok rájuk) is csütörtökön lépne fel, de ne legyek telhetetlen, így is nagy mázlim van a csütörtöki műsorral :-).
Kezeket fel, aki jön. Pontosabban, mi ott leszünk, aztán aki jön, jön, aki nem, nem.
KuZo: Köszi a mail-t.
Strange: Némely észrevételre, amit írtál, én is felfigyeltem, de nem voltam biztos a dolgokban. Szerintem majd főleg Morpetnek lesz bővebb hozzáfűznivalója, tekintettel arra, hogy ő készítette a honlapot. Meddig jutottál a topicban? Kiváncsi lennék a véleményedre egy-egy korábban felmerült témával kapcsolatban.
Végül, de nem utolsósorban hagy fejezzem ki örömömet afelett, hogy depeche babee-t ismét köreinkben üdvözölhetjük (de tényleg :-))))).
:-)))))))