VV Creative Commons License 1999.08.02 0 0 638
ShapeGábor: pénteken találkoztunk, nem emléxel? budapesti vagyok és megköszönném a CD-ket.
Useless: kis fogalomzavarod van, ezen szeretnék segíteni.a NEO nem techno zene. semmi közük hozzá. big beat, electro ( mint a Kraftwerk ) és kevés drum&bass elemből áll, nameg itt-ott nagyon pici techno beütésük van. a techno és house alap üteme a 4/4 általában. a NEO nagyon kevés esetben használja ezt az ütemet, akkor is rövid ideig. inkább a bigbeat jellemző rájuk, bár elég eklektikus zenéjük van.és ez az ütem eléggé tört. tény, hogy modern, de azért rengeteg helyen érezni rajtuk, hogy a DM-ből indultak. hidd el. a hidrogénfejű műanyag hülyegyerekek nem hallgatják, mert túl intelligens nekik. szóval attól ne félj, hogy a dizsiből jönnek miatta oda, mert diszkóban nem játsszák ezt a zenét. nem oda való és nálunk sajnos ezt nevezik undergroundnak,amit ők csinálnak.( ezért nem való oda ) inkább ide való a DMFC-be! ne feledd, hogy ők is valahonnan innen indultak és a saját karrierjük mellett jót tettek annak, hogy a DM és az általuk képviselt vonal népszerű maradjon.
én személy szerint szeretem a zenéjüket és azért is nagyon szimpatikusak, mert nem tagadják meg a mi jó öreg kedvenceinket. szóval engem érdekel.
és nem igazán lélektelen, csak nem arról szól, mint a DM esetében megszokhattál... viszont szíved joga, hogy ne szeresd. ;-)