Astrojan Creative Commons License 2020.09.03 0 0 1574

Kapaszkodjatok csak, nem érzed a súlyát annak, hogy amire ki lett találva a sötét energia az csak egy hatalmas hibaszázalékos tűréssel, hasraütéssel  beharangozott gyorsulás, mert az olyan jól hangzik. A mérés egyetlen nagyon távoli SN megfigyelésre volt alapozva. Ezt a további mérések nem támasztották alá, ellenkezőleg, megsemmisítő csapást mértek rá, ráadásul lassan 5 éve.

 

CMBR-ből visszakövetkeztetni ilyen nagy horderejű kérdésre pedig nem releváns, csupán okoskodás ha feltételezem, hogy nem szándékos hazugság..

 

A gyorsulva tágulásnak vége van mint a botnak, de természetesen tanítjátok, akármekkora marhaság. Mint az egész kozmológia a félreértett relativitáselmélettel, a csődbe jutott higgy bozonttal együtt.

 

De említhetném a sosemlátott kvarkokat az 1/3 elemi töltésekkel (hogy lehet egy elemi töltés 1/3?), az erős kölcsönhatást a nemlétező magragasztóval (= gluonok), a félreértett idődilettanciát vagy hosszkontárkodációt, a nemlétező téridő kunkorítást a nemlétező szingularitással egyetemben oktatva.

 

Márpedig ha a sötét energia kiesik, akkor át kell rajzolni a Világegyetem anyagi összetételét is amely a sötét anyag százalékos arányára lehet hatással. Egyébként a sötét anyag molekuláris hidrogén.

 

De természetesen tanítsátok csak tovább a tahoionokat meg a wimpeket, mert bármilyen hülyeség jobb mint egy gravitonsugárzás. Ami ráadásul működteti az anyagi világot amelyet ő hozott létre.

Előzmény: pk1 (1573)