Karma Ranjung Lhamo Creative Commons License 1999.08.02 0 0 162
OFF:
Na most már türelmim véges voltához közeledvén hadd jegyezzem meg, hogy Ti, becsesb Ta.társaim hajszoltok bele ebbe a bizonygatásba és már nagyon unom. Nem én kezdtem el verni a mellemet, hanem csak igyekeztem reflektálni.
Aki bizonyságot akar, az menjen el a Konferenciára tizenvalahányezer forintért, ott leránthatja a leplet akiről csak akarja.
Egyébiránt már régen megkérdőjeleződött bennem a devnull-os sztori, ilyet bárki kitalálhat. Ezt nem rosszindulatból mondom, de most már én sem hiszek senkinek.
A bizimet előkeresem és megadom a paramétereket. A neten nem hiszem, hogy fenn van a Baktay Egyesület, de az Elixír magazinnál kereshetitek Janákot.

2 makákó:
Nahát, mivel érdemeltem ki a bensőséges mexólítást? Nem emléxem, hogy együtt cigiztünk volna...
Ráth-Végh sirály, imádom, minden könyvét olvastam. De az itt nicknévként használatos szanszkrit nevemet egyfajta "keresztségben" kaptam, nem én választottam. Ha horoszkóp készítésre vetemedek, akkor a rendes anyakönyvi bejegyzés funkcionál.
Én sosem cseszegetek senkit a nickje miatt. Ez alap.
A rossz tapasztalataid miatt nem kell mindenkit közellenségnek nézni. Csak apránként, egyenként találjunk valakit hiteltelennek, SZVSZ.
"sémi" ??? ez így nem fér a fejembe
OFF,ON

Most lesz kísérlet, avagy nem?