Katana750 Creative Commons License 2020.09.01 0 0 86674

Én meg javaslom az "Acélember" Man of steel c. film megtekintését mint az első, nagyon negatív színben feltüntetett truck driver esete! Egyébként én nem a kenyérkereseti problémákra helyeseltem, hanem a patrol papa jellemzésére. Meló a teljes zárlat bevezetésekor( idén márciusban) is volt és most is van bőven. Amit a kolléga írt a kelet nyugat ellentétről fennáll. A piacunk kellett nekik meg az olcsó munkaerőnk ha náluk dolgozunk szarért, húgyért. Ha cégszerűen elvisszük olcsóbban a fuvart már nem kellünk annyira. Ez az Egyesült Államokban ismeretlen fogalom. Úgy képzeld el, mintha mexikói fuvarosok(nem gépkocsivezetők) ténykednének mondjuk Texasban és az ottani fuvarosoknál olcsóbban gurulnának! Ez feszültségeket gerjesztene ott is és a kormányzatot biztosan intézkedésekre sarkallná! Persze mi nem mexikóiak vagyunk Belgiumban vagy máshol nyugat Európában, hanem mondjuk oklahomaiak Texasban de csak elvileg. Gyakorlatilag mexikóiak ként vagyunk kezelve. Nagyon leegyszerűsítve valahogy így mennek a dolgok.  

Előzmény: Törölt nick (86672)