Addictionrecommend Creative Commons License 2020.08.31 0 0 2027

Leginkább Roulett azon belül is túlnyomórészt lightning. Évekig csak befizettem, rengetegszer lett pár ezer dollár a számlámon de még ezekben az esetekben is nagyon ritkán jutottam el a kifizetés gombing ha mégis akkor két dolog történhetett, visszavontam pár óra múlva vagy megkaptam de hamar vissza fizetgettem nagyobb részletekben.
Mígnem idén egy 30$-os befizetésből egy este alatt lett 15k. Kifizetés elindítva, alvás pár óra után fel is ébredtem belépek és a pénz visszakerült a számlámra, ránézek emailre, dokumentum ellenőrzés habár volt már régebben hitelesítve ez a számlám ekkora összegnél nem tartottam különösösnek, hogy újra kérték egyből küldtem is. Mivel a szerencsejáték függő egy idióta ilyen eseteknél ezért amíg várakozok tényleg csak nagyon kicsibe mondtam magamnak...A vége több ezer $/pörgetés és nem jól gondolod itt még nincs vége ugyanis jól alakultak a dolgok 44.000$-ral zárva.Tudtam, hogy úgyis nekiállok "csak kicsibe játszani" még párszor főleg ha napokig tart a dokumentum ellenőrzés így egy hétre letiltottam minden játékot. Ez az önkizárás szerencsére feloldhatatlan úgyhogy biztos lehettem benne, hogy 1 hétig még biztosan az enyém a pénz. Teltek a hetek, ahogy lejárt az önkizárás egyből állítottam is be a következőt. A lényeg, hogy 1.5 hónap után feladták a szórakozást és megkaptam a kifizetést. 43700 volt egészen pontosan, 43k ki és 700$ maradt a számlán.
Az, hogy ezelőtt a nyeremény előtt mennyi minuszban voltam körülbelül 65k dollárra saccolom ebből 29k volt az adósságom. Amit egyből vissza is fizettem.
Az, hogy mi történt ezután a 700$-ral valami egészen hihetetlen inkább le se írom mekkora összeg lett belőle mert a lényeg, hogy a végén 0 és mondanom sem kell, hogy a korábbi kifizetésből ami a tartozásokon felül maradt az is elment.
Azzal természetesen korábban is tisztában voltam, hogy hosszútávon csak veszíthetek, de azzal egyáltalán nem, hogy egy ekkora összeget ami teljesen megválzotatta volna az életem ennyire könnyen eldobok azt nem. Remélem annak tudatában, hogy nincs az a pénz amit  ne buknék el segít távol maradni a játéktól egy életre.

Előzmény: Zoo82 (2026)