semmipánik Creative Commons License 2020.08.30 0 0 2353

Felfúrattam a hengert, új dugó, gyűrűkkel stb, ma lett beépítve a vázba, új szimeringek, új tömítések pasztával. Holnap szeretném kipróbálni.

Kicsit elhúzódott a dolog, mert a a gázmarkolat össze menetével gond volt, új csavarokat, új menetet kellett készíteni, ragasztó gyurmából a bowdenállító csavarnak, nem tudom mennyire lesz tartós.

A karbi mozgott a szívócsövön, pedig jól meghúzva raktam rá, de most nem lehetett megszorítani az egyik csavart, nem látszott rajta semmi, de egy másik csavarral jó lett, nem is értem, már nagyobbra akartam fúrni.

Itt kaptam egy jó ötletet, hogy nézzek a karbi torkába, megtettem...  a súber alatt elég nagy nyílás láttam, kb 1/3-nyi, szétszedtem, új súbertű, új rögzítő lemezke, új bowden, de az első húzásnál kiakadt a gázbowden és a rögzítő lemezke, úgyhogy visszaraktam az általam készített lemezkét, a régi tűvel, most épphogy van nyílás.

A kipufogó könyökcsövét ki lehet húzni a a dobból, de a rögzítő hollandert nem lehet leoldani remélem ez nem nagy gond, majd még meg kell oldani. Bocs kicsit hosszú lett, most itt tartok..

Előzmény: darusferi (2346)