stempi
1999.07.30
|
|
0 0
164
|
Ti aztan tenyleg termekenyek vagytok!
Elnezeseteket kerem, de kulon fogok reagalni mindenkinek.
Irokez!
Ha a tandij minimumat Hongkongban hatarozzak meg, akkor ez egy bazi nagy uzlet nekik! Nesze neked nagy wing tsun csalad! Ne haragudj, de igy elsop hallasra ez szamomra pilotajateknak tunik! Amugy nallunk is kell fizetni a szovetsegnek evi x osszeget (nem nagy) tamogataskent, amit dojoadokent emlegetunk :). Na de olyan fika osszeg, hogy meg szivesen is adjuk, tudva, hogy MI vagyunk a szovetseg. Na de '95-ben volt olyan instruktor ismerosom, aki 45 perc maganoktatasert 1700 Ft-ot kert! mikor rakerdeztem, hogy miert olyan draga a tagdij, erre is rakerdeztem, h mit tanit: olyan dolgokat sorolt fel (keztartastol, az okolfajtakig), amit en a kezdonek a 3-ik edzesen megtanitok. Nem volt comment...Az egymas stilus anyazasarol: ha valaki a stilusomat v. engem ocsarol a hatam mogott csak annyit jegyzek meg, h nyalja ki a s***em. Reszemrol letudva. Minek visszaanyazni? Altalaban onmagukat minositik ezek az emberek.Kokler, nem kokler..bezarni emiatt az iskolat vagy sem.., hat nemtom, ha hozzam bejonne egy ilyen, es balhezna, megkernem, hogy foglaljon mar addig helyet amig kihivom a rendorseget. Az EN dojomban azt tanitok amit akarok! Vagy nem? Javitsatok ki ha tevedek! Ha valaki mas beleuti az orrat, azt nyugodtan feljelenthetem. Aki meg mindenaron verekedni akar, az maga allitja magarol, hogy kokler, ahogy te is irtad. |
|