Gejzírke Creative Commons License 1999.07.30 0 0 593
Hogy a topicnál maradjunk:

A Mikorszopsz fő gondja szerintem az, hogy egyszerűen nem hajlandó semmiféle szabványhoz igazodni. Mindenből saját verziót csinál (ami többé kevésbé a szabványos dolgok koppintása, de kicsit másképp működik, máshogy hívják. Néha ezek az eltérések kicsik, viszont elegek ahhoz, hogy a kompatibilitást idegesítően megbontsák.
Legtöbbször viszont a Mikorszopsz egyszerűen pofátlanul nem vesz figyelembe senkit és semmit, aztán a saját házon belüli és hatalmas marketinggel bevezetett fényesre csiszolt szabványait nem tartja be, majd megváltoztatja őket.
Csináljátok így, mer ez így faszályos. Ja, hogy nem működik töltsd le a szörvisz pakkot. (Töltesd le minden júzereddel...) Ja, Win95 release 25867 -re írtad, hát azér nem megy Win98-on, mert megváltoztattuk az API-t. Na nem nagyon, csak éppen az alját, úgyhogy írd újra az egészet, viszont elengedhetetlenül szükséges volt a változtatás, hogy legyen hely a beépített varázslóknak, boszorkányoknak, mágusoknak. Ez nekem valahol a világ arculcsapásának tűnik.

Üdv: Gejzír