Robzon
1999.07.30
|
|
0 0
156
|
Elolvastam az asztrológia ?? topicot. Bevallom az keltette fel az érdeklődésemet, hogy Sófelhasználó azt mondta ott minden ellenérvet az unalomig megcáfolt. Egyetlen egy ilyesmit se találtam. Na, a kedves NaCl rajongó, vagy aszitte’ hogy lusták vagyunk végigolvasni és így eldugulunk, vagy nincs tisztában a megcáfolni szó jelentésével. Azé érdemes volt elolvasni, ugyanis Sófelhasználó férje, egyszer látta a tévében, hogy Grandpierre Attila elmesélte, hogy hellott egy kísérletről, amikor is egy francia házaspár 200.000 ember tényleges foglalkozását vetették össze horoszkópjuk szerint valószínűleg választott foglalkozással, és állítólag pozitív eredményt értek el. Tehát statisztikailag igazolták, hogy van valami az asztrológiában. Tud valaki valamit erről a kísérletről? Nézzünk utána. Másrészt a horoszkóp nyitó (Vajk), pontosan ugyan azt a felvetést tette mint én, szintén kísérleti igazolást keres. Sajnos én is többet írok – úgy látszik – mint olvasok, hiba volt hasonló topicot nyitni, ezért bocs mindenkitől. De nem hagyom annyiban – azért se – amíg ki nem izzadunk valami kísérletet. Ha mást nem, megismételjük ezt a foglalkozásost. Születési adatok és elég nyuszi (ehhez tényleg sok kell) alapján ez elég egyszerűnek tűnik. |
|