insight Creative Commons License 1999.07.28 0 0 566
Sziasztok!
Ha jól sejtem Mark te a híres Shape zenekar tagja lehetsz!Valószinüleg már péntek dél után találkozni fogunk a Pecsában.
-A Dave énekelte "Songs for Europe"-ról azt kell tudni hogy egy feldolgozás,melyet Dave egy nővel közösen énekel.Az eredeti változatot bármelyikőtök meg tudja hallgatni valamelyik Fotex record-ban.A szám eredeti előadója a ROXY MUSIC nevű zenekar,amely egyébként Dave egyik kedvelt zenekara.
-Useless,köszönöm a kedves szavakat,viszem a kazidat a klubba.A Martin által kiadott szolólemez valóban mind feldolgozás,ezek a számok is tükrözik Martin lelkivilágát.A szólólemezről lemaratt kettő szám, amelyet megtalálhattok az ULTRA RARE TRAX 2-es bootleg cd-én,"Down In The Boom Docks",& "I Love,You love,Me"Mind a kettő fantasztikusan jó szám.
Feldolgozásokról annyit még,egyszer azt hallottam hogy a Sometimes Wish I was dead is feldolgozás.
Rengeteg híres számott játszottak a korai időkben a koncerteken,pl:Mamma Mia az ABBA-tól,Brian Ferry számokat,Gery Glitter számokat,ez utobit utánozza Dave az It's No Good klipjében.Martin nagy Elvis rajongo!Egyik kedvenc Elvis számomat(In The Getto) elénekelte egy Back Stage partin,ami megtalálható kaloz CD formában.
-Én ott leszek a shop-nál 23-kor,majd találkozunk!

Üdv.mindenkinek!