Machiness Creative Commons License 2020.08.22 0 0 2101

Hello!

 

Elhoztam ma a motort és a váltót. Itthon elkezdtem lepucolni, mert kb. 2 cm. olajos föld van rajta. Ezt még az életben nem szedték ki a helyéről. A váltó Ssangyong. Lehet, hogy azért nincs bajom a váltómmal, mert az enyém valami csoda folytán gyárilag Isuzu (Benne van az Y jel.) Egy biztos, ha egyszer valami baja lesz a váltómnak, valószínűleg nem erre az egyszer használatos Ssangyongra fogom cserélni. (Hacsak nem az lesz, hogy ideiglenesen beleteszem, ameddig felújítják az Isuzut.)

 

A váltó amikor először megnéztem benne volt a járgányban. Sajnos a kormánymű széthullott, valószínűleg ezért támasztották le évekkel ezelőtt. Így csak a kertben tudtam kipróbálni, előre-hátra  minden sebességet vett, nem dobott ki semmit, a felező is jónak tűnt. Egyszóval minden megvolt rajta. Persze az még előfordulhat, hogy nagy sebességnél nehezen veszi vagy kidobja valamelyik sebességet. Annyi tűnt fel, amit mondott az eladó is, hogy a váltó karnak nagy az oldalirányú holtjátéka.

 

Két ajánlatom van.

 

1. A váltót odaadom úgy, ahogy van gari nélkül olcsóért.

2. Elviszed a váltót, beszereled és ha minden jó, akkor utólag az olcsó duplájáért. Ha beszereled és nem jó, akkor valamikor visszahozod és ennyi, nem kérek egy fillért sem.

 

Megvárom a válaszodat, ha nem kell, valószínűleg meghirdetem.

Előzmény: Johnnybácsi (2099)