darusferi Creative Commons License 2020.08.20 0 0 2312

Üdv semmipánik  !

Irod hogy egyszercsak le áll és se kép se hang  , ez eddig olyan mint amikor kicsi a benzinszint és mi után ki szivta a motor s nem folyik utána elég igy le áll . Viszont benzin van , Mikori ? nem régi romlott ?

(nem ugyan ez csak hasonló eset , a volt kollégám akinek autó szerelő szakmája van , oda vittek hozzá egy Suzuki terepjárót hogy nem megy , be indult ugyan de pukkadozott , nem birt menni meg le is állt , cserélt gyertyákat ,majd komplett gyujtást  , szelep állitás is volt több napon átt szenvedett vele   , s a diagnózis hogy a motor tönkre ment .  Keritettek egy másik motort , motorcsere ,   és a jelenség azzal is az volt , ezután derült ki hogy a benzinnek fele nem  benzin hanem gázolaj ,ugyanis a tulajnak az idős  édesapja otthon  garázsba a félig tankot utántöltötte csak tévedésből a gázolajos kannát vette fel . s abból töltött bele .  

mindenesetre érdekes jelenségeket produkál a géped , de mint ahogy a fiuk már itt emlitették a fals levegőt , én is  tippelnék még erre a hibára .